Min bakgrunn

Takket være min egen reise de tre siste tiår, har jeg opparbeidet meg

et erfaringsgrunnlag som trygt kan sies å være helt unikt.

Veien fra jeg på slutten av 80 - tallet påbegynte min treårig utdannelse til Naturopath i Biologisk medisin ved Biopatskolen i København, til dit jeg er i dag, har vært lærerik. Gjennom flerårig etterutdanning i London og mangeårig sykdom, har jeg samlet kunnskap de færreste heldigvis får oppleve. I tillegg til jobben med kursopplæring ved både spesialisthelsetjenesten CoperioSenteret i Trondheim/Levanger, og ved arbeids- og kompetansesenteret Stavne KF, driver jeg fremdeles min private praksis fra 1993. Det underviser jeg nå i metoden The Lightning Process.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har nemlig gått fra å være en suksessrik naturterapeut med lange ventelister innenfor felt som kostterapi og urtemedisin, til å bli pleiepasient med en mangeårig sykehistorie preget av invalidiserende smerter og total utmattelse. Kunnskapen den erfaringen gir kan man ikke lese seg til i bøker. Til tross for mangeårig erfaring med hundrevis av pasienter, ble jeg smertelig klar over at det var noe som hadde manglet, for som mange andre opplevde jeg meg som ute av stand til å kunne hjelpe meg selv.

 

Det var først da jeg i 2008 oppdaget at de mentale treningsteknikkene innenfor NLP og The Lightning Process var totalt annerledes enn noen av andre tilsynelatende lignende kursene jeg allerede hadde tatt så alt for mange av, at jeg begynte å forstå at det tross alt kunne finnes en måte jeg selv kunne påvirke min egen tilstand på.

"Getting what you want requires a commitment to doing whatever it takes"

Dette ble vendepunktet, og starten på en flerårig videreutdannelse i London i hvordan hjernen - og kroppen gjensidig kommuniserer med hverandre. Jeg lærte teknikker i hvordan vi kan påvirke samspillet mellom dem for å gi kroppen best mulige forutsetninger til å kunne gjenopprette balansen igjen, slik den naturlig er skapt til å gjøre. Det ble veien tilbake for meg, og jeg fikk erfare at vi har større innflytelse på dette enn jeg noensinne hadde forestilt meg.

 

I dag lever jeg et liv jeg for få år siden trodde var uoppnåelig for meg, der jeg får brukt alle disse erfaringene fra ulike fagfelt til å bistå andre. På CoperioSenteret jobber jeg i et tverrfaglig miljø på Rehabiliteringsavdelingen i samspill med spesialiserte fysioterapeuter og psykologer.

Jeg kan tilby kursopplæring innen alt fra stressmestring, motivasjon, selvfølelse og bevegelsestrening til musikk. Kursene kan være svært forskjellige, men som regel inneholder de elementer fra alt dette. De kan derfor også brukes innenfor skole, idrett og av bedrifter.

 

For næringsliv og ledelse har jeg tatt spesialisering i London som Business - Trainer, og tilbyr kurs innen Peak Performance P4. I tillegg holder jeg tredagers intensiv - kurs i metoden The Lightning Process, som er helt unik, og ikke må forveksles med noe av dette.

Disse årene har gitt meg en kompetanse der jeg kan sette sammen kunnskapen om betydningen av både mental trening, bevegelse og ernæring på en helt ny måte. De er alle viktige hver for seg, men til sammen utgjør de så mye mer enn bare summen av enkeltdelene

Licensed Practitioner/Educator of The Phil Parker Lightning Process.

Business Course Educator, Lead Course Educator in Phil Parker Peak Performance.

Master Practitioner/Educator in Clinical NLP.

 

For mer informasjon:
Ta kontakt på tlf/sms (+47) 98062029

Ann Schifte

Telf: +47 980 62 029

Org. nr: 981739132

 Reg. i utøverorganisasjone NFLP og NLH